Лора и Стоян безспорно са най-разпознаваемият кулинарен тандем в сред масовия

...
Лора и Стоян безспорно са най-разпознаваемият кулинарен тандем в сред масовия
Коментари Харесай

Бон Апети с Лора и Стоян се завръща с осми сезон, много нови рецепти и една голяма разлика

Лора и Стоян несъмнено са най-разпознаваемият кулинарен тандем в измежду всеобщия фен и всички сезони на  " Бон Апети " до момента го потвърждават.
 Пътуване и готвене безспир - непознатата Лора Найденова
Пътуване и готвене безспир - непознатата Лора Найденова

Всичко за новия сезон на " Бон Апети ", за пристрастеността към пътуванията и за най-хубавата улична храна

Доказва го и фактът, че двамата ще се впуснат в осми сезон на кулинарното предаване, предаван по 24Kitchen. И новия сезон Лора и Стоян ще черпят ентусиазъм за забавни предписания, които носят познатия дух на балканската кухня.

Както и до момента, в осми сезон на  " Бон Апети " ще забележим както бързи предписания за моменти, в които времето ни притиска, по този начин и такива, които не са толкоз сложни, колкото наподобяват на пръв взор, а и се подготвят с налични артикули. Ще има и специфичен епизод, отдаден на обичаните на всички палачинки.
 Снимка 661292

В първия епизод да вземем за пример Лора и Стоян ще ни припомнят, че където и да отидем на Балканите няма да се усещаме като на посетители, а тъкмо противоположното. За задачата ще подготвят рецепта от турската кухня за чорба с ориз и кисело мляко. Също по този начин и добре познатото ни пиле с ориз, само че съпроводено със пресен зелен сос. А за десерт - крем пита в чаша.
 Снимка 661293

Осми сезон на  " Бон Апети " ще се разграничава от предните с обстоятелството, че първите в 12 епизода Лора и Стоян ще готвят един до друг, а в идващите осем - не. В тях Стоян ще показа независимо своята визия за вкусна храна.
 С уличната храна напред – Стоян Сейменски и очарованието да ядеш нещо вкусно на крайник
С уличната храна напред – Стоян Сейменски и очарованието да ядеш нещо вкусно на крайник

За новия сезон на „ Бон Апети “, за бургерите, за Hambar и за отговорността към природата

Новият сезона на кулинарното предаване  " Бон Апети " започва от 22 април, като още веднъж ще се излъчва всеки работен ден от 11:30 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР